Bet365 îți oferă două asigurări suplimentare pe pariurile tale la World Cup

manaus-world-cup

Dacă ai ajuns pe acest site și în acest articol, nu te mai întrebăm dacă îți place fotbalul, dacă mai pui ceva pe la pariuri. Știm deja cum stau lucrurile și știm că ești, probabil, conectat non-stop în această lună la meciurile din Brazilia.

Mondialul din 2014 a adus deja mult spectacol, multe controverse între susținători, câteva rezultate surpriză și alte câteva confirmări ale unor mari echipe. Dar este doar începutul. Și, ca să te bucuri de acțiune și mai mult, Bet365, cel mai mare site de pariuri online, vine cu noi oferte în această perioadă, pe lângă faptul că oricum oferă cele mai bune cote pe internet.

Două dintre cele mai interesante promoții sunt compensațiile de penalty și rambursul pe meciuri nule. Dacă vrei, sunt două asigurări sulimentare că pariurile pe care le vei face vor fi câștigătoare sau măcar ar putea să fie considerate vide și să îți recuperezi miza.

Compensații pentru lovituri de la 11 metri

Ți-ai făcut deja o imagine despre Mondial și crezi că știi cine va câștiga? Atunci fă un pariu pe câștigătoarea World Cup 2014, iar dacă echipa pe care o alegi este eliminată în urma loviturilor de departajare, îți primești banii mizați înapoi. Oferta se aplică atât pariurilor pe câștigătoarea competiției, cât și celor Each-Way.

Pariurile pe câștigătoarea turneului oferă de obicei cote foarte bune. De exemplu, Brazilia are 3,75, Argentina 4,50, Germania 7,00, Olanda 13,00 și așa mai departe.

Ramburs într-un meci nul

Ți s-a întâmplat vreodată să fii convins de un rezultat anume, să crezi cu convingere că un anume jucător va marca sau că un meci va avea o desfășurare palpitantă, dar realitatea te-a contrazis și te-ai trezit într-un zero-zero plictisitor, enervant și lipsit de fotbal? Ei bine, dacă faci anumite pariuri pe meciurile de la Mondiale pe siteul Bet365, iar meciurile respective se termină cu scorul de zero-zero, atunci Bet365 îți rambursează pariul!

Oferta este valabilă pentru oricare miză plasată pe unul din următoarele pariuri:

  • Primul marcator
  • Ultimul marcator
  • Sa inscrie oricand
  • Pauza/Final
  • Scor corect
  • Scorecast

Să zicem că pariezi pe Scor corect 1-1 la Anglia – Uruguay, dar meciul se termină 0-0. În acest caz, pariul tău primește cota 1 automat, adică ți se rambursează miza plătită.

Dacă nu ești încă printre milioanele de clienți care se distrează și pariază pe Bet365, atunci nu este nicio problemă. Intră chiar acum pe site și, în câteva minute, îți faci un cont gratuit pentru a începe aventura ta online. Apoi, când vei face prima depunere în bani reali, nu uita că Bet365 îți oferă un bonus de start de 100% în limita a 200 de lei. De exemplu, dacă depui 50 de lei, primești imediat încă 50 de lei în contul tău.

Cam asta-i treaba, baftă maximă cu alegerile la Mondiale!

Rămâi în contact cu noi prin pagina noastră de Facebook

 

Foto: fifa.com

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *