Fantasy Premier League 2014/15, jocul FA oficial oferit în Anglia de EA Sports

Fantasy Premier League

Antrenorii fantastici din întreaga lume vor putea participa și în viitorul campionat englez în cel mai captivant clasament Fantasy bazat pe Premier League. Pagina oficială a ligii engleze, premierleague.com, a publicat lista de jucători eligibili pentru noul sezon și înregistrările sunt, de acum, deschise tuturor. Da, inclusiv românilor!

Trebuie doar să îți înregistrezi un cont, lucru care durează câteva minute, să îți alegi o echipă de 15 jucători în limita bugetului de bani fantastici și în limita numărului de jucători de la fiecare club, după care să urmărești progresul echipei tale în competiție.

La fel ca până acum, Fantasy Premier League oferă atât premii lunare și trimestriale, cât și un clasament pe întregul calendar competițional. În sezonul trecut au fost înregistrate 3,2 milioane de echipe unice (unele neîntreținute și neadministrate până la final). Este greu să ajungi la premii, dar dacă inspirația ta este suficient de mare, premiile sunt pe măsura așteptărilor. Și, până la urmă, este o șansă gratuită!

Fantasy Premier League Premii

Premiile Fantasy Premier League

Iată ce poți câștiga în acest an:

Premiul de sezon: Persoana care câștigă competiția la general se alege cu o excursie complet plătită de șapte zile în Marea Britanie și cu două invitații VIP la meciuri Premier League la alegere, pe parcursul sezonului 2015-2016.

Premii trimestriale: Persoana care câștigă un trimestru primește o excursie VIP pentru a vedea pe viu un meci al unei echipe la alegere, având două nopți de cazare asigurate, transport plătit și o masă festivă înaintea meciului selectat. Trimestrele se împart astfel: Q1 (etapele 1-9), Q2 (etapele 10-19), Q3 (etapele 20-29), Q4 (etapele 30-38).

Premii lunare: Persoana care câștigă un clasament lunar va fi desemnată Managerul Lunii, va câștiga o tabletă de ultimă generație, o minge Nike Ordem și un joc oficial EA Sports FIFA 15.

35.000£ garantate în Ultimate Fantasy Premier League

ultimate fantasy premier league

Dacă până acum am vorbit despre varianta gratuită în care oricine se poate înscrie, siteul oficial premierleague.com oferă și o variantă de competiție fantastică în care fiecare manager care a împlinit vârsta de 18 ani își poate face o echipă pentru o taxă de 5£ plătită o singură dată. Diferența este că aici se pot câștiga bani reali, mulți bani reali, iar numărul de adversari este mult mai mic decât în liga fantastică gratuită.

Premier League pune în joc 35.000£ pe parcursul întregului campionat, banii fiind împărțiți între un mare premiu de sezon în valoare de 25.000£ și premii lunare de câte 1.000£.

O altă diferență este că aici ai la dispoziție un buget mai mare de bani fantastici pentru a-ți construi lotul ideal, dar trebuie să selectezi o echipă de 25 de fotbaliști, din care în fiecare etapă să nominalizezi un prim 11 și 7 rezerve.

Orice manager se poate înscrie în Fantasy Premier League și în Ultimate Fantasy Premier League în orice moment, inclusiv după startul campionatului, dar titulari.ro îți recomandă să te înscrii înainte de prima etapă pentru a avea șanse cât mai mari atât la victoriile lunare și trimestriale, cât și la victoria finală.

Regulamentul complet, formularul de înregistrare, alte detalii și răspunsuri la eventualele întrebări găsești pe siteul fantasy.premierleague.com.

 

Nu uita să ne dai un Like pe pagina noastră de Facebook.

Foto și grafică: fantasy.premierleague.com

Adaugă comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *